Loading...
  • Obrini Casa

    Hitta din drömfastighet i Piemonte

  • Obrini Casa

    Investera i Italien

  • Obrini Casa

    Fastigheter i Italien

Tjänster 2018-02-06T14:22:08+00:00

Våra tjänster

Vi erbjuder kompletta tjänster för ditt köp av fastighet, renovering och underhåll.

När du köper en fastighet i ett främmande land dyker det säkert upp många frågor innan du tar språnget och undertecknar kontraktet för din drömfastighet. Som köpagenter är vi fullt medvetna om alla frågor som kan uppstå och besvarar alla dessa för dig. Vi guidar dig genom hela processen från att hjälpa dig att hitta rätt fastighet, hela vägen till slutfört köp, eventuell renovering och därefter tjänster för underhåll, uthyrning och övrig hantering.

Vår expertis på fastighetsmarknaden i Italien ger oss möjlighet att vägleda dig till rätt fastighet som motsvarar dina önskemål och planer med din fastighetsinvestering. Vi samarbetar tätt med tjänsteföretag som bank- och försäkringsbolag och med vårt nätverk av arkitekter, ingenjörer, byggare etc. är vi väl rustade att driva ditt renoveringsprojekt på plats.

Är du intresserad av att hyra ut din fastighet när du inte använder den, vill köpa en investeringsfastighet eller kanske vill investera i en vingård, kan vi hjälpa till med all nödvändig förvaltning och service för att du ska få maximal avkastning på din investering.

Se alla våra listade fastigheter