Loading...
  • Obrini Casa

    Hitta din drömfastighet i Piemonte

  • Obrini Casa

    Investera i Italien

  • Obrini Casa

    Fastigheter i Italien

Om oss 2018-02-06T14:21:30+00:00

Din köpagent i Piemonte

Piemonte erbjuder drömfastigheter med fantastisk utsikt, verksamhetspotential och vinodling. Oavsett om du letar efter en investeringsfastighet, permanent boende eller semesterhus, har området mycket att erbjuda.

På Obrini Casa är vi stolta över att vara din partner under hela köpet och därefter. Obrini är ett svenskt registrerat företag med många års erfarenhet på den italienska fastighetsmarknaden och vi är mycket väl medvetna om alla frågor som uppstår när man köper ett hus i Italien som icke-italiensk. Vi är inte registrerade fastighetsmäklare utan köpagenter och vi arbetar tätt med professionella och seriösa italienska fastighetsmäklare. Vi arbetar också med advokater, arkitekter, byggare, banker och serviceföretag för att tillhandahålla ett komplett paket av tjänster för ditt köp av fastighet och eventuella renoverings- och underhållsbehov.

Fastighetsmarknaden, köpprocessen och byråkratin i Italien kan ibland vara svåra att förstå om du inte talar italienska men med våra kompletta tjänster vägleder vi dig genom hela köpprocessen och därefter. Vår service bygger på öppenhet, professionalitet och uppmärksamhet på detaljer för att se till att processen går så smidigt som möjligt.

Se alla våra listade fastigheter